12.7 C
Chișinău
AcasăActualComuniștii, socialiștii și șor-iștii au serbat ”Ziua Victoriei”

Comuniștii, socialiștii și șor-iștii au serbat ”Ziua Victoriei”

Membri și susținători ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și ai Partidului Comuniștilor s-au adunat în Piața Marii Adunări Naționale și au pornit într-un „Marș al Memoriei” către Complexul Memorial „Eternitate”.

Aceștia au fost însoțiți de muzică militară, au purtat buchete de flori și, conform lor – fotografii ale celor care au participat la cel de-al Doilea Război Mondial. În fruntea manifestanților s-au aflat foștii șefi de stat Igor Dodon și Vladimir Voronin, dar și mai mulți deputați, care au purtat o panglică bicoloră interzisă în Moldova.

În același timp, membri și susținători ai Partidului „Șor” s-au adunat la intersecția străzii Ismail cu Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și au mers către Complexul „Eternitate”. Ajunși acolo, participanții la acțiune au depus flori la mormintele militarilor care au murit pe câmpul de luptă.

Pe parcursul desfășurării evenimentelor, polițiștii au fost prezenți pentru a menține ordinea publică. De asemenea, circulația mașinilor a fost întreruptă pe unele străzi din capitală, pe care au mers manifestanții.

Din aceeaşi categorie

Republica Moldova își îmbunătățește semnificativ scorul în Indicele Percepției Corupției

Republica Moldova a înregistrat o creștere semnificativă a scorului...

Trei partide pro-europene din Moldova formează o alianță pentru a contesta guvernarea PAS

Platforma Demnitate și Adevăr (Platforma DA), Liga Comunelor și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.