21.2 C
Chișinău
AcasăActualPeskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”

Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, susține, într-un interviu pentru presa rusă, că soarta președintelui ucrainean Volodimir Zelenski este „pecetluită”, iar armata ucraineană este în panică.

Declarațiile purtătorului de cuvânt al Kremlinului au fost preluate de presa ucraineană. Peskov spune că ucrainenii vor pune la îndoială legitimitatea președintelui lor.

„Mi se pare că soarta lui Zelenski este cu siguranță pecetluită. Și foarte curând va veni un moment în care mulți oameni, inclusiv în Ucraina, îi vor pune la îndoială legitimitatea. În orice caz, chiar și din punct de vedere juridic, acest lucru se va întâmpla, și va trebui să se justifice cumva. Dar pentru noi, obiectivul este să continuăm operațiunea militară specială [războiul împotriva Ucrainei], să ne protejăm și să îndeplinim sarcinile care au fost stabilite inițial”, a spus Peskov. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a afirmat că „panica crește pe partea ucraineană în prima linie”, susținând că deține „informații de primă mână”.

„Este foarte important pentru noi să menținem impulsul și să nu ne oprim”, a spus el. Peskov a mai susținut că „cealaltă parte”, pe care a descris-o drept „Occidentul colectiv plus unu”, va testa Rusia.

„Principalul lucru pentru noi este să nu arătăm nicio „slăbiciune”, a adăugat el.

 

Din aceeaşi categorie

Purtarea panglicilor bicolore este interzisă de 9 mai: IGP recomandă evitarea mesajelor politice

Șeful Inspectoratului General de Poliție (IGP), Viorel Cernăuțeanu, a...

Parlamentul simplifică viața antreprenorilor: formularele tipizate dispar

Veste bună pentru antreprenorii din Moldova: Parlamentul a adoptat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.