17.7 C
Chișinău
AcasăMagazinAurul verde, ingredient ieftin și miraculos

Aurul verde, ingredient ieftin și miraculos

Primăvara este cea mai bună perioadă în care ne putem reseta organismul, iar asta datorită legumelor și verdețurilor care abundă în grădini și în piețe.

Ca să-ți asiguri necesarul zilnic de vitamine, nu este nevoie să cheltui o avere, chiar și banalele verdețuri cu care suntem obișnuiți din copilărie au proprietăți fantastice pentru sănătate, de aceea este bine să nu le uităm.

Știm deja că orice mâncare gătită sau salată este mult mai gustoasă dacă este îmbogățită cu câteva fire de pătrunjel. Nu degeaba este supranumit aurul verde. Căci da, face minuni consumat regulat și proaspăt.

Pătrunjelul este un ingredient ieftin, care poate fi ușor de procurat tot timpul anului. Este păcat să nu ne bucurăm de beneficiile sale, mai ales dacă ne reamintim că are mai multă vitamina C decât portocala.

Pătrunjelul nu este doar un condiment indispensabil, ci mai ales un medicament natural valoros
Însă nu doar vitamina C îl recomandă, ci și gustul deosebit, faptul că este diuretic, poate regla tensiunea arterială, face minuni pentru sistemul osos și nu are nicio contraindicație.

Nu degeaba este pătrunjelul vedeta absolută a bucătăriei libaneze. Medicul nutriționist Mihaela Bilic îl recomanda cu căldură în dieta oricărei persoane, specificând că ar trebui consumat cu snopul. Acest lucru este posibil, căci o întreagă legătură se poate toca și adăuga în ciorbă, salată sau felul doi.

Din aceeaşi categorie

Cum să ne ridicăm vibrația ca să evităm suferința

Emoțiile și gândurile ne influențează sănătatea fizică în funcție...

Sfaturi despre cum să faci față meselor de Paște

Întrucât sărbătorile pascale se apropie, în podcastul G4Media „Fântâna...

Andreea Marin: Secretul siluetei la 49 de ani

Andreea Marin, cunoscută pentru promovarea unui stil de viață...

Oamenii cu cip în creier. Elon Musk anunţă o premieră mondială

Start-up-ul Neuralink, al cărui co-fondator este Elon Musk, a...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.