21.2 C
Chișinău
AcasăMagazinAndreea Marin: Secretul siluetei la 49 de ani

Andreea Marin: Secretul siluetei la 49 de ani

Andreea Marin, cunoscută pentru promovarea unui stil de viață echilibrat și sănătos, a renunțat la diete stricte. Prezentatoarea TV a dezvăluit că secretul menținerii siluetei la 49 de ani constă în adoptarea unui stil de viață moderat, combinat cu o alimentație atentă și exerciții fizice regulate.

Deși a urmat diverse diete în trecut, Andreea Marin a afirmat că acum a atins greutatea dorită și nu mai are nevoie de restricții alimentare drastice. Se bucură de o alimentație variată, dar pune accent pe porții moderate și consumă un singur fel principal la masă. De asemenea, evită excesele și respectă sfaturile medicului nutriționist.

Pe lângă o alimentație echilibrată, Andreea Marin consideră esențială menținerea unei rutine active din punct de vedere fizic. Practică sport de două ori pe săptămână, contribuind la tonifierea corpului și la menținerea energiei.

„Nu mai țin nicio dietă, acum am intrat într-un ritm normal de viață”, a declarat Andreea Marin. „Corpul meu s-a obișnuit cu asta, nu mi se mai pare greu. Mănânc porții mai mici, un singur fel la masă, nu amestec și e totul bine. Fac și sport de două ori pe săptămână, pentru menținere.”

Exemplul Andreei Marin demonstrează că un stil de viață sănătos și echilibrat poate fi cheia obținerii unei siluete armonioase și a unei stări de bine pe termen lung. Fără diete drastice, ci prin moderație, atenție la alimentație și mișcare regulată, se pot obține rezultate semnificative și durabile.

Din aceeaşi categorie

Cum să ne ridicăm vibrația ca să evităm suferința

Emoțiile și gândurile ne influențează sănătatea fizică în funcție...

Sfaturi despre cum să faci față meselor de Paște

Întrucât sărbătorile pascale se apropie, în podcastul G4Media „Fântâna...

Oamenii cu cip în creier. Elon Musk anunţă o premieră mondială

Start-up-ul Neuralink, al cărui co-fondator este Elon Musk, a...

Predicție cumplită: în 2024, „un compatriot” îl va ucide pe președintele rus Vladimir Putin

Baba Vanga, o celebră clarvăzătoare, a spus că în...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.