12.7 C
Chișinău
AcasăIstoriiAntreprenorul social Sergiu Gurău oferă zilnic prânzuri calde pentru 150 de bătrâni...

Antreprenorul social Sergiu Gurău oferă zilnic prânzuri calde pentru 150 de bătrâni solitari din satele Răzeni și Cigârleni

Sergiu Gurău este antreprenor social. Practică această activitate timp de peste zece ani. A reușit să fondeze prima întreprindere socială de catering în Republica Moldova, care, în prezent, oferă zilnic prânzuri calde pentru 150 de bătrâni solitari din satele Răzeni și Cigârleni.

Din primele zile ale războiului declanșat de Rusia în Ucraina, Sergiu Gurău, prin intermediul întreprinderii sale, a asigurat cu prânzuri calde ucrainenii refugiați în Republica Moldova, transmite Moldova 1.

Antreprenorul a lansat și un program de instruire la locul de muncă pentru tinerii cu dizabilități, oferindu-le astfel oportunități de încadrare în piața muncii.

„Mă bucur că, prin experiența mea și a echipei de 40 de persoane, am putut contribui la dezvoltarea antreprenoriatului social în Republica Moldova. În acest sens, în premieră pentru țara noastră, a fost adoptat și cadrul legislativ respectiv”, menționează Sergiu Gurău.

Din aceeaşi categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.