26.6 C
Chișinău
AcasăActualUniunea Europeană și PNUD anunță câștigătorii concursului „Economisirea energiei în imagini”

Uniunea Europeană și PNUD anunță câștigătorii concursului „Economisirea energiei în imagini”

niunea Europeană, în colaborare cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) Moldova, sunt încântați să anunțe rezultatele concursului „Economisirea energiei în imagini”, care promovează creativitatea și conștientizarea asupra utilizării eficiente a energiei.

Concursul, deschis atât fotografilor amatori, cât și profesioniști, a avut ca scop surprinderea modurilor inovatoare și inspirate prin care energia poate fi economisită și utilizată responsabil și durabil. Cei 26 de participanți înscriși în concurs au avut posibilitatea să prezinte în imagini portrete, peisaje, clădiri, inovații și modalități creative de economisire a energiei.

9 participanți din cei 26 au fost premiați. Premiul mare i-a revenit fotografului Iurie Foca, iar premiile speciale lui Alexandru Ghereg, Alexandru Costin, Pavel Taran, Dumitru Cuznețov, Egor Tetiusev, Mihai Lica, Otilia Munteanu și Vadim Șterbate.

Autorii fotografiilor câștigătoare au fost premiați în cadrul festivalului Sun Dă-i Fest, pe data de 10 septembrie 2023. Premiile constau în aparate foto DSLR, seturi de filtre de lentile profesionale, cartele de memorie de capacitate mare și multe altele, oferite de Uniunea Europeană și PNUD.

Uniunea Europeană și PNUD Moldova mulțumesc tuturor participanților pentru creativitatea și angajamentul lor în promovarea utilizării responsabile a energiei și în susținerea unui viitor durabil.

Din aceeaşi categorie

Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin,...

Purtarea panglicilor bicolore este interzisă de 9 mai: IGP recomandă evitarea mesajelor politice

Șeful Inspectoratului General de Poliție (IGP), Viorel Cernăuțeanu, a...

Parlamentul simplifică viața antreprenorilor: formularele tipizate dispar

Veste bună pentru antreprenorii din Moldova: Parlamentul a adoptat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.